Innergårdar med lekplatser och grill

Innergårdar med lekplatser och grill

Två trevliga innergårdar

Brf Lunna består av två trevliga innergårdar med stora grönområden och sittbänkar. Varje innergård har även varsin lekplats, ena gården för lite mindre barn och andra gården för lite större. På båda innergården står även en mysig grill.


Lekplatserna består av sandlådor, gungor, rutchkanor och mysig lekställning med hängbro, där barnen älskar att leka både sommar som vinter.


Det finns även sittgrupper och bänkar med bord utplacerade på flera ställen, perfekt för en fika eller att bara sitt och njuta i solen. 


På sommaren pågår ibland fotboll eller kubbspel på våra gräsmattor, eller en mysig picknick på en filt i gröngräset eller vid några av våra sittgrupper.


Lunna, en lugn trafikmiljö

Lunnas fastigheter är placerade i var sin ring runt respektive innergård. Vi har även vägbommar vid varje infart vilket gör att vi får en lugn trafikmiljö.


Det är tillåtet att åka in med bil vid in-/ur-lastning så länge inte vägarna blockeras för utryckningsfordon. Längre tids parkering på gården är dock förbjuden och hänvisas till våra yttre parkeringsområden.Rastning av hundar och katter

Att låta era hundar och katter uträtta sina behov på våra innergårdar bör undvikas i möjligaste mån. Skulle olyckan vara framme anser vi det självklart att ni plockar upp efter hunden/katten. Sopkärl för bajspåsar finns på respektive gård.


Det råder även koppeltvång på era husdjur inom Lunnas områden. Era små älsklingar är säkert jättesnälla men det finns många, såväl barn som vuxna, som är hundrädda och kan bli mycket skrämda om det kommer en lös hund springades, eller kan få allergiska besvär om er katt smiter in i trapphusen, eller ännu värre, in i lägenheten.


Så för allas trevnad, koppla Era husdjur.//2023-05-29Relaterade bilder

Grillplats